200 gram champinjoner i skivor
1 klyfta vitlök, pressad
1 dl finhackad persilja
salt
300 gram tomat i skivor
200 gram gurka i skivor
100 gram fefferoni på burk 300 gram rökt skinka i tärningar
50 gram valnötter, något hackade
4 st pitabröd
ajvarsås:
1 dl matlagningsyoghurt
1 msk Ajvar relish
1 msk Honung
1 msk finrivet citronskal
salt och peppar
Instruktioner
Börja gärna med såsen så Att den får stå och dra till sig en stund. Blanda matlagningsyoghurt, Ajvar, honung, citronskal, salt och peppar i en skål. Blanda champinjoner, vitlök, olivolja, persilja och salt i en skål. Värm pitabröden i ugnen eller micron. Fyll Brodén med champinjoner, tomatskivor, gurka, fefferoni, skinka och valnötter. Ät tillsammans med dressing.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar